STØT MENATEKET

Rebild Kommune har afsat 3.000.000 kr. Projektgruppen glæder sig over, at kommunen, private folk og foreningerne i området støtter op om projektet.

Projektet vil give fritids- og idrætslivet i området mere plads og bedre faciliteter både ude og inde. Der er mange aktive børn og unge i lokalområdet, men også alle de voksne og seniorerne skal have bedre muligheder for et aktivt liv hele året rundt.
MeNaTeket bliver et sted for mennesker i alle aldre uanset fysisk og psykisk formåen.

Indsamling til MENATEKET

Du kan støtte projektet på forskellige måder:

  • Der er løbende indsamlingskampagner og events, som offentliggøres på Fb og Øster Hornum Portalen https://oster-hornum.dk/
  • Du kan give en fradragsberettiget gavestøtte til projektet via DGI’s gaveindsamling (LINK). Alle støttebeløb er velkomne og er fradragsberettiget.
  • Du kan også støtte op om projektet ved at blive medlem af støtteforeningen “MeNaTekets Venner”. Foreningen har til formål at støtte opbygningen af MeNaTeket. Som støttemedlem er du med til at dokumentere den lokale opbakning til projektet, som er vigtig i forbindelse med fundraising. Det koster 100 kr. per person og 150 kr. for per husstand per år. Din støtte giver os midler til projektprocessen (tryk af kampagnemateriale og lign.). Du kan blive støttemedlem ved at følge dette link www.oehi.dk/velkommen/menateket

Du kan også støtte på andre måder.

Der er mange både store og små opgaver i MeNaTek-projektet. Mange vil rigtigt gerne støtte, men i en travl hverdag kan det være svært at finde tid til frivilligt arbejde, når døgnet kun har 24 timer. I projektet er der flere konkrete afgrænsede opgaver, der skal løses. Ideen er, at når du går hjem, er opgaven løst. Dermed kan du hjælpe projektet i de timer som du kan overskue at afsætte til det og med de opgaver, du synes er sjove. Det kan være uddeling af flyers, stå i en bod til et loppe- eller julemarked, være sidevejs-vagter ved et cykelløb eller bage kager til salg til fordel for MeNaTeket.

Skriv til menateket@gmail.com – hvis du har lyst til at være med i et spændende fællesskab.