Fundraising og Indsamling.

Rebild kommune har givet første “GO” til MeNaTeket 

Projektet fik ved budgetforliget i efterår 2018 tilsagn om start støtte fra Rebild kommune på 3 mio kr. Det var en glædelig nyhed. Start støtten giver mulighed for, at fundraisingprocessen kan gå i gang. Vi venter nu på, om Byrådet i Rebild godkender KFU s indstilling til budgetforliget om yderligere 7 mio kr. 

læs mere:.  Vi har fra efterår 2018 været lidt forsinket i vores fundraising proces, da der lige skulle et brev forbi ministeriet. Det satte desværre fundraising lidt på pause, indtil vi lige før sommerferien fik positivt svar fra ministeriet. Vi måtte simpelthen ikke gå i gang førend den godkendelse kom. Vi har bla brugt tiden på at få tegningerne opdateret og fået en ny beregning af etablerings udgiften mm ( læs mere under nyheder). Projektgruppen har endvidere indsendt endnu en ansøgning om yderligere kommunal medfinansiering og mulighed for kommunalt garanti til lån. Ansøgningen er behandlet i KFU her i september med positiv tilkendegivelse på tilskuds delen og går nu videre til budgetforhandlingerne i byråd.

Indsamling 

Der sættes forskellige indsamlingskampagner i gang nu i efteråret 2019. Bl.a indsamling via DGI`s gaveindsamling, som sættes i gang medio september. Der bliver omdelt Flyer s om projektet og hvordan man kan støtte. Alle støttebeløb er velkomne og er fradragsberettiget. Man vil også kunne møde os ved “Åben By i Øster Hornum” eventet  d 21/9 9.00 – 13.00 i Øster Hornum Hallen. 

Vi opfordrer stadig alle til at blive medlem af støtteforeningen “MeNaTekets Venner”, da jeres støttemedlemskab dokumenterer lokal opbakning og de 100 kr. (og 150 kr for husstande) giver os lidt midler til projektprocessen ( fx tryk af kampagnemateriale o lign.) Bliv støttemedlem og hør mere om, hvordan du kan støtte ved at skrive til menateket@gmail.com 

Indsamlingen foregår på mange måder også “bag kulisserne” – fundraising gruppen arbejder bla. med fondsansøgninger og skal snart have møde med professionelle fundraising folk. Der har været dialoger med KFU, bank og kreditforeninger. Der arbejdes bl.a. på informationsmateriale til mulige sponsorer.

Hvordan kan du bidrage til indsamlingen??

Du kan være med til at støtte på flere måder. Kontakt Menatek projektgruppen, hvis du har en god ide eller ønsker at støtte.

Meld dig ind i MeNaTekets venner og modtag info om aktiviteter, så du derved kan støtte op om aktiviteterne. Det koster 100 kr. ( 150 kr for husstande) du kan blive medlem ved at skrive til menateket@gmail.com 

Bliv ambassadør for Menatek projektet ved, at du både er støttemedlem og samtidig hjælper med at udbrede kendskabet til projektet i dit nærområde.
Det kan være ved at fortælle den “gode historie” om projektet, omdele brochure, hjælpe med i indsamlingen, eller ved at blive gadeambassør i dit eget område. 

Meld dig som “penge yngler”
Få en pose penge og få den til at vokse.
fx er der planer om at få lavet kildevand med “MeNaTek” label. 

DGI Indsamling 

Man kan give et skattefrit gavebeløb til MeNaTek projektet via DGI’s gave indsamling – KLIK HER

STØTTE VÆRDI AF SKATTEFRADAG V 32 % NETTOUDGIFT 
500 KR 160 KR 340 KR
1.000 KR 320 KR 680 KR
3.000 KR 960 KR 2.040 KR
5.000 KR 1.600 KR 3.400 KR
10.000 KR 3.200 KR 6.800 KR

Der vil blive VIP fordele for de, som giver store donationer og sponsorater – det gælder både for firmaer og private. Har du allerede nu interesse i at støtte på den måde, så kontakt menateket@gmail.com

Bliv Platin, guld, sølv eller bronze bidragsyder – og få VIP fordele, når MeNaTeket står færdig.

Bronze: 4.000 kr – Sølv: 5.000 kr. – Guld: 10.000 kr – Platin: 20.000 kr. 
Ved Beløb over 20.000 kr. er der yderligere VIP fordele. 

For Virksomheder. 

Måske kunne det være noget for dig og din virksomhed, at blive sponsor.
Eller måske kunne det være noget for din virksomhed at investere i projektet ved at oprette et Sponsorlån.
Er du som virksomhed interesseret i at høre nærmere, så skriv til Menateket@gmail.com, så kan vi aftale et møde.