HVAD TILBYDER MENATEKET

Rebild kommunes har afsat støtte til projektet på 10 mio kr. I processen er der givet stor opbakning til projektet mange steder fra. Projektgruppen sætter virkelig pris på, at kommunen, folk og foreninger i området støtter op om projektet. Vi vil så gerne give fritids- og idrætslivet i området mere plads. Ikke mindst vil vi gerne give bedre og mere tidssvarende faciliteter til alle vores aktive børn og unge. Men også som et kernepunkt meget gerne bedre muligheder for et aktivt liv til alle de voksne. MeNaTeket skal være et sted for alle uanset alder, fysisk og psykisk formåen.

Indsamling til MeNaTeket

Man kan støtte projektet på forskellige måder. Der er løbende indsamlingskampagner og events. Man kan give skattefrit gavestøtte til projektet via DGI s gaveindsamling (LINK) 
Alle støttebeløb er velkomne og er fradragsberettiget. 

Vi opfordrer alle til støtte op om projektet ved at blive medlem af støtteforeningen “MeNaTekets Venner”. Foreningen har til formål at støtte opbygningen af Menateket. Som støttemedlem er du med til at dokumentere den lokale opbakning til projektet, som er vigtig i fundraisingprocessen. Det koster 100 kr. pr person (og 150 kr for husstande) pr år og støtten giver os lidt midler til projektprocessen ( tryk af kampagnemateriale o lign.) 
Bliv støttemedlem ved at følge dette link www.oehi.dk/velkommen/menateket

Du kan også støtte på andre måder.

Der er i et projekt som MeNaTek-projektet mange både store og små opgaver. Mange vil rigtigt gerne støtte, men i en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at give frivillige timer til et projekt, når døgnet kun har 24 timer. I projektarbejdet er der flere konkrete afgrænsede opgaver, der skal løses. Ideen er, at når man går hjem, er opgaven løst. Så man kan bare kan hjælpe projektet den eller de timer, man kan overskue at afsætte tid til og med de opgaver, man synes er sjove.

Skriv til Menateket@gmail.com hvis du har lyst til at være med i den spændende proces.