Oktober 2019

Oktober 2019

Oktober 2019 150 150 Birgitte

Kære Alle. 

Vores projekt  i Øster Hornum har netop fået rigtigt meget medvind, da politikerne ved Rebild kommunes budgetforlig har besluttet at allokere et stort tilskud til anlæg af MeNaTeket, således at vi nu er oppe på kommunalt tilskud på i alt 10 mio kr. 

Jeg vil rigtigt gerne dele lidt ud af den glæde, jeg som formand for MeNaTek projektgruppen har ved budgetforliget. Jeg glæder mig meget over, at politikerne i Rebild kommune i den grad har villet vores projekt, som vil komme rigtigt mange borgere i kommunen til gode. Et projekt som går efter at omdanne vores traditionelle idrætshal til et multiaktivitetshus med plads til at alle typer mennesker kan have et aktivt liv. Hvor de traditionelle sportsgrene får forbedret deres vilkår væsentligt, Rebild kommune får et nyt og tidssvarende center for gymnastik og bevægelse, samtidig med at stedet vil give rum til nye aktiviteter og nytænkende aktivitetskombinationer. 

Vi har længe stået klar i arbejdstøjet og kan nu komme i gang med den næste fase af projektet, som indebærer yderligere fundraising og detaljeret arbejde med projektelementerne. 

Der bliver nu kaldt ind til møde i den åbne projektbaggrundsgruppe, hvor vi skal fejre den dejlige oase, vi nu er nået til 😊 

Ørkenvandringen. 

Vores vej frem i projektprocessen har jeg kaldt ørkenvandringen, fordi processen til tider har føltes som en ørkenvandring: 

Man skal ved et stort projekt som MeNaTeket fokusere skarpt på målet ligesom i en ørkenvandring ( at komme igennem til målet) og hele tiden minde sig selv om, at lægger man sig ned i ørkenvandringen, så er man sikker på at dø. I MeNaTek projekt processen/

ørkenvandringen er der dukket små oaser op ind imellem, som har givet ny energi og mod til igen at gå videre. 

Det, der sket nu ved budgetforliget, er af enorm betydning for projektet og er en kæmpe oase i projekt processen. 

Vi går som sagt nu videre med arbejdet i mindre fokusgrupper, som omhandler delelementer af projektet. 

Men først skal vi lige fejre den milepæl, vi har opnået her med ugens gode nyhed 😉

Med Venlig Hilsen

Birgitte Bak-Sørensen
Formand for MeNaTek gruppen
Formand for Øster Hornum Hallen