Maj 2019

Maj 2019

Maj 2019 150 150 Birgitte

Vi har her i maj måned kunnet fejre nogle milepæle i MeNaTek projektet.

Vi har lige kunnet fejre, at der nu er lavet sportsgulv i Hallen, så alle brugere af Øster Hornum Hallen fremover forhåbentligt ikke oplever smerter i fødder og knæ pga et hårdt gulv. Vi er stolte over, at den første del af vores projekt nu er realiseret og takker Rebild kommune for bevilgningen på 1 mio kr til gulvet, som nu er taget i brug.

Der var åbent hus d 5/5 for at fejre begivenheden – med Cafe, Lege- og hoppeland, kræmmermarked og tøjbyttemarked. En hyggelig dag hvor mange kiggede forbi.

Der er også en anden stor begivenhed at fejre. Ved budgetforliget i efteråret fik vi af Rebild kommune bevilget penge til vores fase 1 af projektet. Det var en rigtig dejlig nyhed. Som pludselig giver mulighed for at få bygget. Kommunen ville dog lige have alt det juridiske omkring hele projektet  (både fase 1 og fase 2 ) afklaret.

Derfor har vi ikke kunnet komme videre førend denne afklaring var foretaget.  Vores forslag til finansiering af fase 2 krævede en godkendelse fra ministeriet, som vi nu kan fejre, er kommet.

Det er bare så gode nyheder.

Vi skal nu have møde med kommunen om den fremtidige proces.  

Så lige om lidt kan vores fundraising endelig for alvor gå i gang.

Da kommunen ved budgetforliget bestemte, at projektet skal udføres i to faser, arbejder arkitekten på nye tegninger, så en faseopdeling er mulig. Vi regner med at kunne præsentere dem i forbindelse med Sommerfesten i Øster Hornum.

Samtidig med alt dette juridiske har vi arbejdet videre med nogle af fondsansøgninger til forskellige delprojekter. Lige nu er der ved at blive dannet delprojekt-grupper, så vi kan sætte massivt ind på fundraising, så snart vi får grønt lys fra kommunen.

Derfor er der brug for jer alle nu.

Byd endelig ind med både småt og stort – der vil være små opgaver af 1 – 2 timers varighed og lidt større er der også. Jo flere – jo hurtigere kommer vi i mål. Har du lyst til at være med til at bestemme materialer, farver osv så sig endelig til. Der er plads i styregruppen også. Kan du levere boller og kaffe til møder er det også kærkomment. Skriv bare en mail på menateket@gmail.com og meld ind, hvad du kan hjælpe med.

Kom og vær med til at få vores projekt kørt helt i stilling.
“Sammen får vi tingene til at ske”

Med Venlig Hilsen

Birgitte Bak-Sørensen
Formand MeNaTek projektet